Wij ‘Noppetjes’ zijn gek op het strand. Of het nu ’s morgens vroeg of ’s avonds laat is; als het lekker weer is staan wij paraat. Als je ons al wat langer volgt, valt het je waarschijnlijk ook al wel op; er gaat geen week voorbij dat we niet gaan. Treffen wij het dat we zo dichtbij de kust wonen!

Maar als typische tutjes sjouwen we ook een heleboel spullen mee. Grote handdoeken, boekjes, eten, drinken, zonnebrand, en uiteraard een grote tas waar dat allemaal in zou moeten passen. Uitdaging nummer 1!

Styled By

Fotografie door
Quinty Matakupan

En dan hebben we het nog niet eens over de plakkerige kleding, die vaak zo lekker aan je zonnebrand blijft plakken. Of het spontaan blijven hangen op het terras, terwijl je daar in je ‘wel-luchtige-maar-niet-zo-mooie-outfitje’ zit. Het was op z’n Hollands gezegd tijd voor iets knaps. Want ook al gaan De meiden van Noppen naar het strand; we lopen er natuurlijk wel graag verzorgd bij! 😉

Outfit van Britt

– Luchtig & lang –

Britt houdt niet zo van het soort warmte waar we de afgelopen weken mee te maken hebben. Ze heeft het buiten snikheet en binnen op kantoor zit ze weer met kippenvel naast de airco. Problems, problems…

Een lange, luchtige jurk blijkt een uitkomst te zijn! En al helemaal voor naar het strand. Want je zou het niet zeggen, maar een lange jurk koelt dus juist lekker af. En omdat dit een luchtige stof is, waait de wind er op het strand zo doorheen!

En wij weten niet of jullie er ook last van hebben, maar een lange jurk helpt dus ontzettend tegen muggen in de avond. Dus ‘toevallig’  op het terras blijven plakken is met deze outfit no problem!
En wij weten niet of jullie er ook last van hebben, maar een lange jurk helpt dus ontzettend tegen muggen in de avond. Dus ‘toevallig’  op het terras blijven plakken is met deze outfit no problem!
“Eat.
Beach.
Sleep.
Repeat.”

Outfit van Lynn

– Fleurig en kort –

In het begin van de zomer vinden we het meestal nogal tricky… zo’n shortje! Maar we doen erg ons best om toch een beetje een kleurtje te krijgen, we blijven uiteraard wel goed smeren. Maar, het shortje dus. Altijd goed voor naar het strand, fietst ook een stuk lekkerder dan een rokje!

Enne… kleine confession van Lynn… Want na oranje (sorry Nederland) vindt ze geel ook één van de lelijkste kledingkleuren bij haarzelf. Tot nu… Want als Sanne en haar meiden één ding goed hebben gezien; is dat het toch wel super leuk bij ons donkere haar staat!

In samenwerking met

Huis van Schagen

Huis van Bergen