De verhuizing van Lynn is achter de rug en jeetje mina… wat hebben wij een rotzooi voorbij zien komen! Vooral in alle kledingkasten. De hoogste tijd om de orde weer even terug te brengen. En helemaal op het juiste moment met het nieuwe fashion seizoen in aantocht: de herfst.

En dus gooien we weg wat we al tijden niet meer dragen en bekijken we vervolgens wat voor nieuwe items we nodig hebben. We kennen allemaal de shirtjes met kleine gaatjes of de schoenen met afgesleten hakken. Neem afscheid. Gooi het weg. Maak ruimte in die kast! Want jullie weten het ladies, natúurlijk is er iets nieuws nodig! 😉

Styled By

Fotografie door Quinty Matakupan

Wij houden stiekem nog een klein koffertje met zomerkleding apart, want wij gaan eind volgende week nog een midweekje naar Ibiza met onze moeder. Heerlijk!! (Ibiza tips zijn overigens welkom! :D) Maar buiten dat stapeltje zomerkleding, gaan we vanaf nu helemaal over op de herfst en de winter. Laat de panty’s, dikke truien en nieuwe fashion trends maar komen! Wat je echt moet hebben voor het nieuwe seizoen? Je leest het hier.

Herfstlook 1

– Okergeel + Oversized –

De outfit van Britt is er natuurlijk weer eentje die ze zelf nooit zou uitkiezen. Want 1) okergeel en 2) oversized. Hoe kan dat ooit tof staan?! Maar gecombineerd met een zwarte skinny jeans, instappers met gouden sterren en een grote zwarte tas, kwam er toch een grote glimlach op haar gezicht! Dé kleur van het nieuwe seizoen en zeg nu zelf; van een goede jas heb je toch maanden lang plezier?!

Herfstlook 2

– subtiele print & heerlijke(!) hakken –

En over jassen gesproken; een (zwart) colbertje moet je echt in je kast hebben hangen! Dat maakt elke outfit vrouwelijk én stijlvol. Combineer het met een print en een okergele tas en je doet op een subtiele manier mee met de nieuwste herfsttrends. En natuurlijk de favoriet van Lynn: hakken waar je heerlijk op kunt lopen. Niemand wil van die lage, laffe KLM-pumps dragen toch?! Een mooie, hoge hak geef elke outfit net dat extraatje!

“Never underestimate the power of lipgloss and high heels”

In samenwerking met

Huis van Schagen

Huis van Bergen

Reacties

0 reacties