Volgens mij hebben we het al vaker genoemd. Je eigen plan volgen. Áltijd. Wij lezen beiden veel.. Zoals verhalen van succesvolle ondernemers. Ik (Britt) vind het enorm interessant om te lezen welke reis zij hebben afgelegd om hun doel te bereiken. Vervolgens is het de kunst om de succesfactoren eruit te pikken en te vertalen naar je eigen situatie. Dát laatste, daar ben ik mij steeds meer van bewust.

Snel saai

Tijdens onze zoektocht naar inspiratie voor de invulling van onze eigen reis, kwamen wij veel succesvolle strategieën tegen. Wat blijkt. De reis die Lynn en ik afleggen heeft nog nooit iemand afgelegd. “Goh, kom je daar nu pas achter”, hoor ik je denken. Ja, soms duurt het even voor iets doordringt. Lynn en ik creëren onze eigen reis en daar bestaat geen voorbeeld van. We hebben ernaar gezocht, om inspiratie op te doen en de sleutels naar succes te bepalen, maar niemand pakt zijn of haar reis aan zoals wij dat doen.

En als het een beetje bij onze reis in de buurt komt, vinden we het al snel saai. Een irritante eigenschap zo nu en dan, snel verveeld zijn. Dus ja, Lynn en ik vinden elkaar ook weleens irritant, maar dat duurt meestal niet lang. Gelukkig maar!

Elke dag op reis

Je eigen, unieke reis bedenken vind ik het allerleukste om te doen. Groot denken en dromen en direct stappen maken. Daardoor voelt elke ‘werkdag’ als een avontuur. We zijn eigenlijk gewoon elke dag op reis. En dat vanuit een nieuw kantoor, op vijf minuten fietsen van huis, waar we ons unieke plan volgen in ons eigen domein. Wij hoeven niet meer op vakantie. Doei lekkere pasta + glas wijn op een terras in zonnig Italië. De meiden van Noppen zijn voorlopig voorzien. En drinken dat wijntje voorlopig wel even in het mooie Schagen! 😉

-X- Britt