Het wordt ons veel gevraagd. Waarom startten jullie samen een bedrijf en niet alleen? Soms kregen we zelfs de vraag ‘of we het in ons eentje niet durfden en het daarom maar samen doen?’ Nou als je ons een beetje kent, dan weet je vast dat wij echt niet bang zijn… Er is dus een andere reden!

Het grote verschil

En die reden is misschien wel anders dan je van tevoren had gedacht. Als je ons niet kent, denk je misschien dat we heel veel op elkaar lijken. Maar dat is dus helemaal niet zo! Ja, we hebben dan dezelfde kledingsmaak en haarkleur… maar onze karakters verschillen als dag en nacht. En dat beseften we zelf eigenlijk ook nooit zo!

Wij dachten namelijk dat we veel meer op elkaar leken dan dat nu blijkt. We werkten voorheen samen aan projecten. En dan hadden we elk onze eigen taken. Dit werkte super, dus dat moedigde ons aan om samen een bedrijf te starten.

Een bedrijf is geen project

Maar een bedrijf is geen project. Een bedrijf is iets van een heel ander formaat. En daardoor kwamen we er ook achter dat we op sommige punten duidelijk minder goed kunnen samenwerken. Dat we echt duidelijk van elkaar verschillen.

We hebben daardoor wel echt moeten leren samenwerken aan plannen. Inmiddels gaat dat een stuk beter. Alles waar Lynn niet zo goed in is, blinkt Britt in uit. Waar Britt wat meer van zou willen hebben, is Lynn expert in. En juist die aanvulling op elkaar, zorgt ervoor dat we inmiddels een perfect team zijn.

Twee keer zo snel

We kunnen daardoor nu twee keer zo snel gaan, omdat we de taken dus perfect kunnen verdelen. Wat evengoed wel een uitdaging was de laatste tijd! Het wil dus niet zeggen dat alles vlekkeloos verloopt binnen ons bedrijf. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn…

Het is voornamelijk gewoon keihard werken! En heel veel met elkaar communiceren, afstemmen, bediscussiëren, bespreken, uitpraten etc. Want we blijven toch allebei bijdehand. En eigenwijs. Maar omdat we zussen zijn, kunnen we extra open tegen elkaar zijn. En dat is onze sleutel naar een succesvol bedrijf!

Met wie werk jij het beste samen? Of houd jij liever zelf de touwtjes in handen? 😉

-X- Britt & Lynn
De meiden van Noppen

Foto: Quinty Matakupan

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.