Wij zijn fan van onze contributors. Ze hebben een tof bedrijf of zijn gek van hun passie en stralen dat uit. Heerlijk om daar verhalen over te lezen. Wij willen ze graag nog beter leren kennen en hoe kan dat beter dan ze te vragen naar hun favoriete Netflix-serie of wat ze doen als er niemand thuis is? Precies. Oeh, wij zijn benieuwd!

Deze editie is Aimée aan de beurt!

1. Je wilt een ticket naar… omdat?

Bali! Erik en ik zijn hier beide al een keer geweest maar niet samen en alle beelden die ik nu van het eiland zie, zien er echt super mooi uit. Het lijkt mij heerlijk om daar met z’n 3e voor een aantal weken te verblijven en het eiland te ontdekken. Maar vooral ook even weg te zijn van alle drukte en afleiding hier, en even volledig gefocust te zijn op ons gezin. En vooral ook de rustigere levensstijl van daar op te pakken.

2. Wat doe je als er niemand thuis is?

Nou dat komt eigenlijk niet heel vaak voor, want meestal is Ruby er ook wanneer ik er ben. Enige momenten dat ik nu vaak alleen thuis ben is als ik thuiswerk en dan ben ik dus aan het werk. Maar op de momenten dat Ruby slaapt en mijn vriend er niet is lees ik vaak een boek of een blad of kijk ik een serie of vlog. Opruimen probeer ik meestal te doen als Ruby wakker is zodat ik de momenten dat ze slaapt even helemaal niets hoef te doen en even tijd voor mezelf heb!

3. Wat is jouw lievelingsserie op Netflix?

Homeland vind ik echt verslavend spannend. Door die serie heb ik wel een aantal korte nachten gemaakt. Waar ik de volgende dag op werk spijt van had!
Verder vindt ik Narcos, House of Cards, 13 reasons why en The Sinner erg goed!

4. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?

Samen wakker worden met Erik en Ruby is voor mij al een perfecte manier om de dag te starten. Aangezien ik de dagen dat ik werk de deur al uit ben voordat ze wakker worden. Vervolgens verse broodjes halen en dan samen ontbijten. Daarna met z’n alle richting het strand voor koffie en een lunch om vervolgens naar huis te keren voor het middagslaapje van Ruby. Waarbij wij stiekem ook een powernap doen;) Met mooi weer ga ik daarna het liefst terug naar het strand en anders gaan we in de stad een ijsje halen of een borrel met vriendinnen. Uit eten met een dreumes is niet echt ideaal dus mijn perfecte dag sluit ik graag of met een dinner date met z’n 2e!

5. Ochtend- of avondmens?

Ochtendmens, en dat is maar goed ook want Ruby is niet echt een uitslaper. Snoozen daar doe ik niet aan en 5 min na de wekker spring ik meestal mijn bed uit. Hoewel ik er in de winter wel van baal dat het nog zo lang donker is vindt ik het zomers heel fijn om al op pad te zijn als de helft van Nederland nog slaapt. Op zondag sta ik dan ook al geregeld om 8 uur in de supermarkt voor verse broodjes.

Mijn vriendinnen zullen allen beamen dat ik een ochtendmens ben aangezien ik op onze vakanties vaak als eerste wakker was en dan, of wel in het zwembad lag, of al de broodjes had gehaald. Of hen op verschillende manieren ook probeerde wakker te maken!

Aimée

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.