Het afgelopen weekend was het eindelijk zo ver… De meiden van Noppen gingen een lang weekend naar Ibiza met onze moeder. En daar keken wij een partijtje naar uit zeg! Even een paar dagen helemaal niks doen, luieren, zonnen, drankjes doen en de toerist uithangen. Klinkt goed hè?! En ondanks dat het twee ochtenden ook keihard regende en hagelde, hebben we echt genoten. We delen de 5 leukste hoogtepunten!

1. Hippiemarkt Las Dalias

Op zaterdag gingen we naar de Hippiemarkt Las Dalias. Echt een aanrader als je (net als ons) van shoppen houdt. Ontelbaar veel kramen met de leukste armbanden, kleding en accessoires. Uiteraard in de echte Ibiza sfeer. Ook grappig om te zien dat ze daar gewoon met een jointje en een biertje achter een kraam staan… typeert de relaxte sfeer van het eiland!

2. Chiringuito Blue

Eén van onze favo beachclubs op het strand van Santa Eularia. Het ziet er helemaal stylish uit, je eet en drinkt er heerlijk en het is niet eens zo duur! Daar houden wij van. 😉 Hier kun je met gemak een hele dag doorbrengen op een bed mét matras (voor maar € 8,-!)

3. La Brasa & La Oliva

In de avond zijn we regelmatig naar Ibiza stad gegaan. Dat is toch wel echt heel erg leuk en gezellig. Wat een sfeer! Bomvolle terrasje, Middeleeuwse straten en de leukste boetiekjes. La Brasa en La Oliva zijn echte aanraders.

4. Strand Benirras

Ibiza staat bekend om de hippie cultuur. En die kom je ook tegen op het strand. Op zondag trommelen de echte hippies de zon onder. Mensen komen in grote aantallen om dit te zien. Tip: ga met de auto heen. Het is echt afgelegen en aan het einde van de avond staat het hele strand uren te wachten op (overvolle) bussen en taxi’s (die amper komen).

5. Ses Sevines beachclub

Dit is ook echt een pareltje in Santa Eularia. Helemaal op het puntje van de baai, boven de rotsen. Je gaat met een trappetje de zee in, dus er is geen strand. Maar wat een prachtige plek en uitzicht! Eten is ook echt erg lekker.

Wij gaan zeker nog een keertje terug naar Ibiza, 5 dagen was lang niet genoeg om alles te zien. Dus als jij nog tips hebt? Laat ze dan zeker achter in de comments!

-X- Britt en Lynn
De meiden van Noppen

0 reacties