Accessoires zijn een must om jouw huis om te toveren tot een thuis. De grote meubelen zorgen natuurlijk voor de basis, maar als je daar accessoires aan toevoegt, dan creëer je echt een eigen sfeer. Alhoewel er ontelbaar veel leuke spullen verkrijgbaar zijn om van jouw huis een gezellig en uniek thuis te maken, heeft House of Mayflower een aantal tips. Kwaliteit boven kwantiteit bijvoorbeeld. Met een aantal goede accessoires kom je namelijk al een heel eind.

In samenwerking met

Ga voor die aparte lamp

Met accessoires laat je dus zien wie je bent en wat je leuk vindt. Zonde dus om met z’n allen hetzelfde tafeltje bij de Xenos te kopen. Anoeska van House of Mayflower adviseert om echt je eigen sfeer te creëren met jouw accessoires. “Kom je een gekke lamp tegen? Ga er dan voor. Houd je van kleur? Houd dan je basismeubelen naturel en breng kleur terug in kussens en kleden. Ben je de kleur zat na een half jaar? Dan hoef je alleen de accessoires te vernieuwen in plaat van je basismeubelen.”

De moeder van Anoeska verandert haar interieur drie keer per jaar. Tenminste, haar accessoires. “Ze heeft groene, roze en licht gekleurde gordijnen en dus ook accessoires in deze kleuren. Haar basis meubelen, zoals de tafel, de eetkamerstoelen en kasten blijven altijd hetzelfde. Toch lijkt het elke keer alsof je een compleet nieuw interieur binnenloopt.”

Vermijd het “altaar”…

Naast een fijne, warme sfeer wil je jouw huis ook persoonlijk maken. Foto’s zijn daar perfect voor. “Maak bijvoorbeeld een fotomuur met foto’s van nu en vroeger gecombineerd. Of hang twee heel grote portretten op een muur. Bij House of Mayflower zijn we niet gek van tierelantijntjes. Zoals foto’s in lijstjes bij elkaar in een hoek zetten, zodat je een soort altaar creëert. Het maakt jouw huis juist veel persoonlijker wanneer je iets speciaals met foto’s doet.”

Vtwonen weet dat daar vaak goede raad mee. Bijvoorbeeld door een aantal fotoplankjes in de kleur van de muur te schilderen en daar een aantal fotolijsten op te plaatsen. Zo blijft je interieur rustig, maar wel persoonlijk.  

Dé basic tip van House of Mayflower

De beste investering die je volgens Anoeska kunt doen op het gebied van accessoires is een aantal mooie, grote planten inclusief een goede pot aan te schaffen. “Met een mooie plant en pot is jouw interieur direct warm en gevuld. Ook delen we graag een belangrijke serviestip. Staat het servies in het zicht? Investeer dan in een goed servies. Anders oogt het al snel rommelig.

Geen tutteltjes

Kies altijd voor grote artikelen. Geen tutteltjes. Dat maakt je interieur alleen maar rommelig! Ben je je accessoires na een tijdje zat? Breng deze dan naar een kringloopwinkel of verkoop het op de markt. Durf weg te gooien. Zo maak je ruimte en geld vrij voor nieuwe items!”

In samenwerking met:

Showroom
Industriestraat 6
1704 AA Heerhugowaard

De meiden van Noppen X House of Mayflower:
Elke dag doen wij (online) business inspiratie op. Door verhalen van andere ondernemers te lezen en door allerlei businesstips toe te passen, om zo van ons eigen bedrijf een succes te kunnen maken. Waar ons hart óók sneller van gaat kloppen is interieur. Want de plek waar wij ons allebei het meest fijn voelen, is toch echt thuis. Daar besteden we maar al te graag onze aandacht aan! En daarom hebben wij een nieuwe woonspecial in het leven geroepen, in samenwerking met woonwinkel House of Mayflower in Heerhugowaard. De meiden van Noppen gaan erachter komen hoe wij van onze huizen een comfortabel thuis maken. Met een goede basis, stijlvolle meubels en een fijne, warme sfeer. Laat je net als ons inspireren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.